Bel ons: (0313) 65 69 69
Vraag brochure aan
Neem contact op met onze adviseur
Gratis checklist voor de verhuizing van uw kantoor
 
 
Activiteiten Print
 
Bedrijfsverhuizingen
Bouwdirectie
Energiebesparing
Inkoopmanagement
Contractmanagement
Kostenbeheersing
Vergunningen
 
 
 
 

Bedrijfsverhuizingen

Géén zorgen over uw bedrijfsverhuizing

Veel bedrijven beginnen aan een verhuisproject zonder zich bewust te zijn van de enorme hoeveelheid werk die dat met zich meebrengt. “Ik doe het er wel even bij” is vaak de gedachte. “Zelf doen” betekent echter meestal verlies van aandacht voor de normale bedrijfsvoering. Hierdoor mist u kansen, of erger nog: omzet en winst.

Wij nemen alle zorgen van u over:

Wij:

 • Selecteren en contracteren een verhuisbedrijf
 • Kopen technische en facilitaire inrichting in
 • Instrueren uw medewerkers
 • Organiseren en begeleiden:
  • verbouwing of renovatie
  • verhuizingen
  • Aansluiten van machines, apparatuur en werkplaatsinrichting
  • Aansluiting van dataservers, netwerken en computers
  • Telecommunicatie voorzieningen

De juiste kennis en aanpak
PMZ is gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsverhuizingen. Wij kunnen alles regelen op het gebied van uw bedrijfsverhuizing (fabrieken, kantoren, ICT). Door onze kennis en aanpak kunt u zich bezig houden met uw normale bedrijfsvoering, zonder u zorgen te maken over uw verhuizing.

Werkwijze
Wij organiseren een verhuizing op dezelfde wijze als een bouwproject. Allereerst maken we een inventarisatie, daarna stellen wij een programma van eisen en een plan van aanpak op. We nemen alle informatie en speciale aandachtspunten voor de verhuizing op in een uitgebreid draaiboek. Bovendien organiseren wij de nodige instructiebijeenkomsten voor alle betrokken partijen. Op deze wijze ontstaat een pro- actieve organisatie, waardoor de uitvoering van de verhuizing praktisch zonder problemen en met minimaal productieverlies verloopt.

Referenties
PMZ heeft meerdere bedrijfsverhuizingen georganiseerd. Onze referenties vindt u bij 'Projecten' in de rubriek 'Bedrijfsverhuizingen'.

Contact
Wilt u weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Vul dan uw gegevens in op onze contactpagina. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Contact >>