Wie zijn wij Print
 
Filosofie
No nonsense
Sociaal
Gevoel
 
 
 
 
 

Onze bedrijfsfilosofie

Projectmanagement voor de industrie
Projectmanagement van Zomeren levert een opmerkelijke dienstverlening, gericht op het besturen van projecten met een multidisciplinair karakter. Hiervoor is naast meervoudige technische expertise, ruime ervaring aanwezig in diverse projecten. Deze ervaring is opgedaan tijdens het uitvoeren van diverse projecten op het gebied van verplaatsing en herinrichting van industriële bedrijven.

Totaal projectmanagement, van schetsplan tot en met bedrijfsverhuizing, wij kunnen het volledig voor u verzorgen. Onze aanpak kenmerkt zich door een praktische, no-nonsense instelling.

Drievoudige expertise
Het bedrijf heeft expertise in de vakgebieden:

  • Bedrijfskunde
  • Werktuigbouwkunde
  • Elektrotechniek

Samenwerking
Ter completering van de technisch- inhoudelijke dienstverlening werkt Projectmanagement van Zomeren samen met gespecialiseerde adviesbureaus op het gebied van bouwkunde en installatietechniek. Voor de bedrijfskundige aspecten van onze dienstverlening werken wij samen met juridische specialisten en adviesbureaus op het gebied van inkoop en logistiek. Door deze unieke bundeling van kennis, in combinatie met zelfstandig ondernemerschap, zijn wij als groep bij uitstek uw partner voor het managen van nieuw- en verbouwprojecten in de utiliteitssector.

Onafhankelijkheid
Alle bovengenoemde samenwerkende partijen hebben geen enkele binding met uitvoerende of ontwerpende organisaties. Wij stellen ons altijd op als onafhankelijke vertegenwoordiger van de opdrachtgever. Op deze wijze waken wij over kwaliteit, voortgang en kosten, van het door de uitvoerende partijen geleverde werk.

Projectmatige aanpak
Om controle te blijven houden op tijd en geld is een projectmatige aanpak nodig. Het kenmerk van een project is immers een duidelijk begin en eindpunt. Met name bij turn key projecten is het noodzakelijk om begin en eindpunt duidelijk vast te leggen. Een oneindig project veroorzaakt ook oneindig hoge kosten!

Interim projectmanagement
Projectvoortgang zonder stagnatie is gewenst. Voor de duur van het project maakt u gebruik van onze diensten. Wij zijn flexibel inzetbaar, afhankelijk van de hoeveelheid werk die op een bepaald moment moet worden uitgevoerd. In tegenstelling tot aangenomen vast personeel neemt u na afloop van het project probleemloos afscheid van ons.

Coördinatie in tijd en geld
Naast kennis van techniek is ook financieel beheer tijdens de uitvoering van een project uitermate belangrijk. Hierbij is de bedrijfskundige kennis van Projectmanagement van Zomeren belangrijk. Door middel van goede budgettering, scherpe inkoop en strakke budgetbewaking brengen wij projecten ook in financieel opzicht tot een succes.